Over ons

RIO CONSTRUCT is een divisie van Dekabo Group met een duidelijke toekomstvisie, waarbij u steeds rechtstreeks contact hebt met ons gemotiveerd team.

Eén van onze belangrijkste streefdoelen is een goede samenwerking en communicatie te garanderen tussen de bouwheer, architect en onszelf.

De tevredenheid van onze klanten dragen we heel hoog in het vaandel, we zijn ervan overtuigd dat goede mond-tot-mond reclame nog steeds de beste reclame is!


Dekabo Group

De Dekabo Groep bestaat uit een holdingmaatschappij, DKB Partners BV en twee werkmaatschappijen, Dekabo en Fordibel. Dekabo omvat tevens de activiteiten van Rio Construct.  De groep heeft drie kantoren in België, gelegen in Olen (HQ), Herstal en Asse.

Wij zijn een onafhankelijke full-service organisatie voor alles wat met horizontaal gestuurde boringen, PE-laswerken, en rioolrenovatie  te maken heeft. De klant staat bij ons centraal.

We werken zowel rechtstreeks voor bouwheren als in onderaanneming voor het plaatsen van nutsleidingen bij grote infrastructuurwerken zoals bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe industrieterreinen, het uitvoeren van PE-laswerken, en het renoveren en aanleggen van rioleringen. Daarbij beschikken we over het modernste en meest volledige machinepark in België waarmee de meest eenvoudige tot de meest complexe projecten uitgevoerd kunnen worden.

Toch zijn het in de eerste plaats de gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het verschil maken. Nieuwe medewerkers worden door eigen mensen opgeleid en starten op kleinere machines waarna ze, in functie van hun ervaring, resultaten en interesses, kunnen doorgroeien.

De Dekabo Groep is dan ook trots op het minieme personeelsverloop. Met onze bijna 100 medewerkers, samen goed voor meer dan 200 jaar ervaring in gestuurde boringen, hebben we heel wat know-how in huis.

Van bij het ontstaan (1997) wordt veel aandacht besteed aan het uitbouwen van de administratie en planning waardoor ondanks de groei van de organisatie er nog een grote mate van flexibiliteit bestaat.

Dekabo biedt een onafhankelijke complete service voor alles wat met horizontaal gestuurde boringen (HDD: Horizontal Directional Drilling), PE-laswerken, en rioolrenovatie te maken heeft.

Z.4 Broekooi 260 (Breker 47), 1730 Asse
014 270 330
info@rioconstruct.be

BE0461.875.495

Vrijblijvende offerte

Contacteer ons via het contactformulier of per mail voor een vrijblijvende en gratis offerte.

De Dekabo Groep omvat drie divisies: Dekabo in Olen, Fordibel in Herstal en Rio Construct in Asse (Brussel).