HORIZONTAAL GESTUURDE BORINGEN


MET VEEL TROTS STELT RIO CONSTRUCT HUN NIEUWSTE AANWINST VOOR WELKE MOMENTEEL UNIEK IS IN DE BENELUX.

Met deze GRUNDOBORE 200S machine zijn we in staat om horizontaal gestuurde boringen uit te voeren voor allerhande toepassingen van diam 50mm tem 400mm al dan niet onder de gewenste helling tot lengtes van +/-25m. Dit zowel voor de private als de openbare markt.

Gezien onze machine is uitgerust met een FALCON 2 detectiesysteem met targetdrilling kunnen we met uiterste precisie elke boring uitvoeren.

Het grootste voordeel van deze machine is eveneens dat we de boormachine kunnen opstellen in een werkput met afmetingen 1,2m/1,2m of in een ronde toezichtkamer diameter 1000mm en gezien de we de machine kunnen demonteren kunnen we deze eveneens opstellen onder nutsleidingen.

Deze machine is dan ook perfect om op te stellen in stedelijk gebied of op locatie waar heel weinig plaats is en een boring noodzakelijk.

Deze machine zal eveneens worden ingezet bij Vivaqua voor het uitvoeren van rioolaansluitingen onder drukke wegen en tramsporen, hierbij zullen we vanuit een beperkte werkput tegen de gevel door de mantoegankelijke riolering boren en de buizen in Hdpe SLR module intrekken via de openbare riolering.

Wij staan ter beschikking voor al uw projecten en zoeken graag samen met u naar de gepaste oplossing.

Z.4 Broekooi 260 (Breker 47), 1730 Asse
014 270 330
info@rioconstruct.be

BE0461.875.495

Vrijblijvende offerte

Contacteer ons via het contactformulier of per mail voor een vrijblijvende en gratis offerte.

De Dekabo Groep omvat drie divisies: Dekabo in Olen, Fordibel in Herstal en Rio Construct in Asse (Brussel).