Rio-construct is nu ook uw partner voor renovatie van rioleringen dmv robottechniek voor rioleringen van diameter 75mm tem 600mm.

Wij kunnen u van dienst zijn voor het wegfrezen van kalk en betonresten , wortels , wegfrezen van uitstekende inlaten en openfrezen van huisaansluitingen na relining.

Eveneens kunnen we met onze robot werken gaan uitvoeren op plaatsen welke voor mensen niet toegankelijk zijn; zoals het doelgericht reinigen onder hoge druk , leegzuigen , opvullen met cementmortel , … in gesloten ruimtes.

Dmv onze robottechniek kunnen we eveneens onder camera toezicht Quick locks , shortliners en hoedliners plaatsen in riolering en het renoveren dmv kousmethode van huisaansluitingen vanuit de hoofdriolering.

Heeft u eventueel een andere toepassing dan mag u ons steeds contacteren en dan trachten wij voor u de gepaste oplossing uit te werken.

Robottechnieken

Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken Robottechnieken
Nieuwelaan 124 - 1860 Meise | T 0485-056 443 | BTW 0466257224 | info@rioconstruct.be